Autobrand Hardinxveld

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De snelweg A15 was woensdagavond volledig afgesloten richting Rotterdam. De oorzaak was een autobrand op het traject tussen Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam.

De auto vatte tijdens het rijden vlam en stond op de rechterbaan geparkeerd. De brandweer Gorinchem kwam met spoed ter plaatse. Daarna hadden ze het vuur snel onder controle. De auto brandde echter volledig uit. Het bleek dat het asfalt op de plaats van de brand zo beschadigd was dat het dringend hersteld moest worden. Hierdoor was de snelweg A15 tussen Gorinchem en Hardinxveld een groot deel van de nacht afgesloten zodat aannemers het asfalt konden vervangen. Het verkeer in de ochtendspits op donderdag heeft naar verwachting geen last meer van de nasleep van de brand.

Copyright zhzactueel.nl

Door Redactie