De huttenbouw week is mijn lievelingsweek van het jaar! Timmerdorp Gorinchem

Gorinchem – 17-7-2017 – Overal in de regio wordt binnenkort weer door basisschool kinderen getimmerd, gezaagd en gebouwd! Timmerdorp Gorinchem vindt plaats van 14 tot en met 18 augustus.

Hier een kort verslag van Wiebe, 1 van de vele enthousiaste huttenbouw deelnemers:

Ik ben Wiebe en ik zit in groep 8. Dit is mijn laatste jaar dat ik mag meedoen aan het timmerdorp. Daarna wil ik zeker gaan begeleiden. Ik ben een echt huttenbouw kind. Ik hou thuis ook van klussen en bouwen en maak van alles. Ik verzin bijna elke week wel iets anders. Zoals een zeepkist, een vlot, een knikkerbaan, een katapult voor waterballonnen, een hondenhok voor de juf, een plantenbak voor de Albert Heijn moestuintjes, heel veel vogelhuisjes, een gitaar, een gereedschapskist, een air hockey tafel en nog veel meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *