Diamanten huwelijksjubileum Echtpaar Kuiters-de Man

Gorinchem – 17-7-2017 – Op 13 juli bezocht burgemeester Govert Veldhuijzen het echtpaar Kuiters – de Man om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De heer Kuiters (Jan) en mevrouw Kuiters – de Man (Riet) hebben elkaar leren kennen dankzij hun liefde voor dansen. Tijdens een avondje ballroom dansen in Dordrecht kwamen ze elkaar tegen en sloeg de vonk over.

Werk
De heer Kuiters heeft vroeger veel kennis opgedaan. Hij heeft onder andere gewerkt voor een schoonmaakbedrijf en in de bouw. Mevrouw Kuiters-de Man werkte in de schoonmaak op kantoren.

Samen oud worden
Mevrouw Kuiters-de Man heeft als wens om samen met haar man nog een stuk ouder te worden en om te genieten van het leven. Zelf houdt ze van lezen en haar man van tv kijken. Ook studeren ze samen De Bijbel en gaan ze al 52 jaar lang naar de vergadering van Jehova’s getuigen.

Viering van het jubileum
Door de ziekte van de heer Kuiters wordt het huwelijk niet uitgebreid gevierd. Wel verwachten zij onder andere de kinderen op bezoek voor koffie, taart en eventueel een wijntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *