Extreme Golf Challenge ingezonden: Natuurcentrum

Gorinchem – 19-6-2017 – Op zaterdag 1 juli wordt op golfpark Almkreek een heel spannend evenement georganiseerd, namelijk The Extreme Golf Challenge. Daarbij spelen golfers op een dag, 72 holes.

David Berg is een van deelnemers en speelt voor ons Natuurcentrum.

David wil zoveel mogelijk donaies ophalen op een hele leuke manier. Voor elke birdie, par en bogey kunt u aangeven hoeveel u daarvoor wilt geven. Nu is David een redelijk goede speler, handicap 12. Dus hij zal over 18 holes maar 6 pars en 12 bogeys mogen maken.

Dus over 72 holes zal hij zeker ook een aantal birdies maken, dat is erg goed, heel veel pars en ook zeker aardig wat bogeys. Als David slechter speelt dan een bogey, namelijk een double bogey daar wil hij niet voor worden beloond.

Voorbeeld:
U steunt David voor 1 euro voor elke birdie, 0,50 ct voor elke par en 0,25 ct voor elke bogey, dan zou u als David goed heeft gespeeld ca. 25 euro moeten doneren aan het Natuurcentrum.

Na afloop worden de scores van David gecontroleerd en krjgt u een donatieverzoek van het Natuurcentrum voor het totale bedrag dat David voor het Natuurcentrum heeft verdiend.

Ga naar www.extremegolfchallenge.nl voor meer informatie en om het Natuurcentrum te steunen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *