Balletschool Papillon brengt tekenfilms tot leven in dansvoorstelling "Animation"

Gorinchem – 19-6-2017 – De leerlingen van Balletschool Papillon geven op zaterdag 24 juni twee keer op het podium van Schouwburg De Nieuwe Doelen hun eindpresentatie getiteld “Animation”.

Dansdocenten Anja Rietveld, Birgitta Jansen en Alex da Rosa tekenen voor alle choreografieën. Hun jongste leerlingen zijn pas vier jaar oud, oplopend tot de tieners waarvan een deel in selectie-groepen danst. Klassiek ballet en hip hop, muziektheater en popdance, showmusicaldans en streetdance: een breed palet aan dansstijlen geeft kleur aan de voorstellingen. Voor de muziek hebben Anja, Birgitta en Alex zich laten inspireren door meer en minder bekende animatiefilms. Sommige muziekstukken vormen dus een feest van herkenning, waar andere stukken het publiek zullen verrassen.

De voorstelling “Animation” wordt gedanst op zaterdag 24 juni 2017 in Schouwburg De Nieuwe Doelen, om 13.00 uur en om 16.00 uur (inclusief pauze) en is geschikt voor het hele gezin. Voor kinderen die nog geen leerling bij Balletschool Papillon zijn deze voorstellingen een uitgelezen kans om kennis te maken met de balletschool en zich te oriënteren op de lesmogelijkheden.

Kaarten worden in de voorverkoop uitsluitend verkocht via Balletschool Papillon, www.balletschoolpapillon.com of 0183-625008. Het is ook mogelijk om op 24 juni kaarten aan de zaal te kopen, mits voorradig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *