Kunstvierdaagse zoekt dichters

Leerdam – 18-6-2017 – Van donderdag 26 tot en met zondag 29 oktober wordt de zevende editie van de Kunstvierdaagse gehouden in Party Centrum Het Dak in Leerdam. Organisatoren Sylvia Bosch en Ton Swiderski hebben dichters Chantal van Cappelleveen en Marcel Vaandrager gevraagd om op de zondag van 11.00 uur tot 13.00 uur een dichterspodium te organiseren.

De dichters zullen voordragen in een aparte zaal van het Party Centrum. Tijdens dit podium zal pianist Ako Taher een paar korte concerten geven. Taher is concertpianist en was finalist bij Holland Got Talent. Tevens heeft hij voor onze koning gespeeld en treedt binnenkort op in Carré.

Aanmelden
Dichters die ervaring met voordragen hebben worden van harte uitgenodigd om zich voor eind juni aan te melden bij Chantal via cvancap@gmail.com of via info@marcelvaandrager.nl
Meer informatie over de Kunstvierdaagse: http://www.leerdamsekunstvierdaagse.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *