Halve eeuw G.T.C. Overwaard

Gorinchem – 18-6-2017 – Op 17 en 18 juni was het zover voor de tennisvereniging G.T.C.. Men bestond 50 jaar, reden om dit met alle leden, sponsoren, de buur-tennisverenigingen, oud-leden en belangstellenden feestelijk te vieren.

Het officiële moment vond plaats op zaterdag 17 juni in en bij het clubhuis aan de Sportlaan. En dit werd groots aangepakt. Een officieel moment was de uitreiking van het jubileumboek aan de voorzitter van de vereniging, dat nu ook te koop is.

Maar er was ook een tennisclinic voor jeugdspelers en senioren door Jacco Eltingh en Paul Haarhuis, bekende namen in de tenniswereld. Deze twee speelden ook een wedstrijd dubbelspel waarbij zij ieder een lid van G.T.C. als partner hadden.

Normaal is, op het geluid van de bal slaan en vaak het gekreun van de spelers na, weinig te horen tijdens het spel. Dat was nu anders. De mond van Paul Haarhuis stond geen moment stil. De ene tip na de andere tip schalde over het veld. Of je er wat aan had staat te betwijfelen, maar hij had met zijn act de lachers op zijn hand. Het werd een heerlijk schouwspel.

De dag werd afgesloten met een BBQ.

Zondag, de volgende dag, zou in het teken staan van een familietoernooi waar alle deelnemers 2 wedstrijden gaan spelen en een lunch krijgen.

© Foto: GP-foto – bronvermelding verplicht (niet voor commercieel gebruik)  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *