Groots Telekids Familie Feest tijdens Pinksteren 2017

Gorinchem – 19-5-2017 –Het dak gaat eraf tijdens het Telekids Familie Feest! Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest. Bij dit concert geniet het hele gezin van verschillende optredens van onder anderen Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en nog veel meer bekende tv-helden.

Vóór en ná het concert kun je genieten van allerlei activiteiten op het mega-indoor Telekidsplein vol draaimolens, springkussens en spelletjes.

Groots maar intiem

Het Telekids Familie Feest richt zich op gezinnen met kinderen vanaf twee jaar. Speciaal voor het Telekids Familie Feest wordt een concertzaal met een groot podium ingericht. In totaal worden acht concerten gehouden: drie op zaterdag en zondag en twee op maandag. Per concert kunnen 3.000 tot 3.500 gasten aan het evenement deelnemen. Hierdoor behoudt het evenement een intieme sfeer, maar met een grootse uitstraling. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kunnen de gasten zich vermaken op het Telekidsplein, waar diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise te vinden zijn. En wat heel bijzonder is: de fans kunnen na afloop van de show al hun idolen in het echt ontmoeten tijdens uitgebreide Meet & Greets!

Ook kan je na afloop nog nagenieten op het boerderijplein waar kinderen pony kunnen rijden, koeien mogen melken en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het boerderijplein is de hele dag geopend.

Pinksterweekend op za 3, zo 4 en ma 5 juni. Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, Gorinchem. Aanvang: 10:00 uur, 13:30 uur en 17:00 uur. Tickets vanaf € 10,00 exclusief reserveringskosten.

Meer informatie: www.VanHoorne.com/Familiefeest of bel 0900-9203.

fotograaf: Ton de Bruin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *