Camera-auto’s van CycloMedia in Gorinchem

Gorinchem – 19-5-2017 – In opdracht van de gemeente rijden er in de hele maand juni camera-auto’s van CycloMedia rond in Gorinchem.

Als de weersomstandigheden goed zijn, rijden de camera-auto’s tijdens die periode systematisch door Gorinchem om 360 graden panoramafoto’s te maken. De foto’s gebruikt de gemeente onder andere voor inspectie en beheer van de buitenruimte en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De foto-opnameronde wordt 1x per jaar uitgevoerd. Cyclomedia is een Nederlands bedrijf en gevestigd in Zaltbommel. De opnamen zijn niet toegankelijk via internet of op een andere manier openbaar opvraagbaar, tenzij privacygevoelige informatie zoals herkenbare personen en/of kentekens van voertuigen onherkenbaar worden gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1004101.

Contact
info@cyclomedia.nl www.cyclomedia.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *