Knutselen met zwerfafval in de Bibliotheek De plastic soep wordt kleiner en de fantasie groter

Gorinchem – 18-5-2017 – De plastic soep in onze oceanen wordt mede veroorzaakt door zwerfafval. Al het afval wat op straat ligt en niet wordt opgeruimd, belandt via onze rivieren uiteindelijk in de zee.

Om hier aandacht voor te vragen organiseert Bianca Tiegelaar in samenwerking met Bibliotheek Gorinchem een knutselactiviteit met zwerfafval.

De blikjes en flesjes heeft zij zelf van de straat geraapt en thuis afgewassen, zodat zwerfafval een andere betekenis krijgt en we op een andere manier naar afval leren kijken. Tijdens deze activiteit wordt er een buffet aan afval gepresenteerd en kun je komen knutselen.

Op woensdag 31 mei, van 14.00 – 16.00 uur wordt er een buffet en aan afval gepresenteerd en kan iedereen komen knutselen. De toegang is €2,50. Aanmelden kan bij de balie van de Bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *