Spijksepoort Eendjesrace Tijdens Open Havendag

Gorinchem – 6-5-2017 – Tijdens de Open Havendag op 20 mei zal in de Lingehaven, om 16.00 uur,  een spectaculaire Spijksepoort Eendjesrace plaats vinden. Bij deze race zijn prachtige prijzen te winnen waarbij de opbrengst zal zijn voor “Polio de wereld uit! Powered by Rotaryclub Gorinchem!”

Natuurlijk zoekt men sponsors voor dit gebeuren en ook particulier kunt u meedoen. Men hoopt op een geweldige opbrengst, vooral omdat deze door de Bill Gates Foundation verdriedubbeld zal worden. Hoofdsponsor is Spijksepoort, die zich verbindt aan het event voor “Polio de wereld uit’. Al diverse sponsors hebben aangegeven ook mee te doen en dit aantal groeit nog steeds.

Ook u kunt meedoen
Duizenden genummerde badeendjes worden van de sluis naar de Peterbrug gestuwd. Als u een lot heeft met hetzelfde nummer als een van de eerste eendjes dan heeft u een prijs! De prijzen zijn fantastisch. Een elektrische scooter, of een spectaculaire ballonvaart voor vier personen. Of een weekend in een huisje aan de Zeeuwse kust. En nog veel meer.

U koopt een lot voor € 2,50. Of vijf voor € 10,-. Loten zijn per 1 mei te verkrijgen bij Primera Arkelstraat, Plus Jan Sterk (Oost) en Café Pavlov. Ook worden ze door diverse sponsoren weggegeven.

Meer informatie
https://www.facebook.com/eendjesracegorinchem/?fref=ts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *